Следва

Еуфоризъм: пърформанс на млади творци

На гости на Биг Брадър. Виж как ще живеят новите съквартиранти

Репортерите на TeenViewSofia бяха сред първите гости на новата и много лъскава къща на Big Brother Family...

Events преди 14 години

Репортерите на TeenViewSofia бяха сред първите гости на новата и много лъскава къща на Big Brother Family.

В слънчевото неделното утро на първия пролетен ден, Нова Телевизия покани журналисти на ранна закуска, за да покаже луксозната обстановка, в която утре вечер ще влязат новите съквартиранти, пише още Teen View Sofia.

Къщата на Големия брат е издържана в луксозния стил на досегашните предавания. Новото този сезон са магазин, ресторант и фризьорски салон, разположени на припек в двора.

В тях семействата ще харчат средствата, които ще получат, според регламента на предаването, и които ще са равни на реалния доход на двойките в ежедневието.



Концепцията на Big Brother Family е уникална не само за България, но и за цял свят.

Продуцентите на предаването ще се опитат да ни представят семействата такива, каквито са и в реалния живот, обещавайки ни едно незабравимо шоу. Те заявиха, че ще направят първия български реален сериал - Big Brother Family.

Организаторите запазиха в тайна точния брой на семействата, които ще влязат утре вечер в къщата, но загатнаха за двойка бивши съпрузи.

Идеята на продуцентите е да обособят 4 различни социални прослойки в къщата, по подобие на социалните прослойки в обществото ни.



Бохемите, Заврян зет, Кокетката и кученцето, Брак с чужденец, които бяха предтсвени чрез подобаващите им ястия на трапезата. 

България е на първо място в Европа по изоставени деца до 3-годишна възраст.


Детската градина

Относно децата и тяхното присъствие в къщата на Big Brother Family, тема, която силно вълнува обществото от седмици, стана ясно, че първата седмица те ще са във ваканция, но след това ще посещават детската градина на Големия Брат. Децата са на възраст между 2 и 7 години.


Кухнята

Преди да си тръгнат от къщата, след края на пресконференцията, всички журналисти получиха традиционни български подаръци - претакано зеле, царска туршия и домашна ракия.


Всекидневната

Дали това е намек за битовизмите, в които ще затънат участниците, или еманация на истинските устои на българското семейство – времето ще покаже.

Водещият на предаването не е изненада – на екрана отново ще изгрее звездата на емблематичния за българския формат Ники Кънчев.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?