Три семейства ще отидат на елиминации тази седмица – това са Радка и Чавдар Каменарови, Цветелин и Ванеса Цветанови и Стоян и Мария Шопови.
Каменарови, Шопови и Цветанови отиват на елиминации
Каменарови, Шопови и Цветанови отиват на елиминации
Три семейства ще отидат на елиминации тази седмица – това са Радка и Чавдар Каменарови (на снимката) Цветелин и Ванеса Цветанови и Стоян и Мария Шопови.  Най-много номинации – 7 негативни точки, спечели 62-годишната Радка, която се оказа трън в очите на по-голямата част от Съквартирантите.

Като основната причина за желанието си Каменарови да напуснат Къщата, останалите Брадъри посочиха навика на двойката да страни от тях. Повечето от участниците в шоуто заявиха, че според тях възрастните хора са лицемерни и непрекъснато са си шушукали тайно.

Давид и Елеонора Качанови се спасиха от номинациите, тъй като не присъстваха в Къщата по това врем
е – двамата се радваха на компанията си в тайната стая, където преди това бяха Ванеса и голямата й любов Светлин, докато стане време да се включат в живото предаване.

Естествено Мария Шопова искаше да номинира своята съперница Елеонора, при това с две точки и остана крайно разочарована, когато Big Brother я информира, че това е невъзможно.

В предаването Big Brother Live в четвъртък две от номинираните семейства ще напуснат Къщата на Big Brother Family.