Съквартирантите в Big Brother Family днес получиха новата си седмична мисия.
Брадърите ще се правят на циркаджии
Брадърите ще се правят на циркаджии

Съквартирантите в Big Brother Family днес получиха новата си седмична мисия. Шестте семейства ще трябва да изпълняват класически циркови номера, за които ще получат помощ от професионалистите от „Цирк Балкански“.

Давид ще трябва да замеря с ножове половинката си Елеонора, но от съображения за сигурност те ще бъдат заменени с балони, пълни с боя. Радка и Чавдар Каменарови ще влязат в ролята на жогльори и клоуни – в продължение на 4 секунди те ще трябва да жонглират с 3 топки и за 1 минута ще трябва да изиграят клоунски етюд по свой избор.

Анджелика и Радослав Петрови ще ходят върху топка, като условието е да изминат 6 метра, без да падат. Трифонови ще карат колела с една гума, като отново ще трябва да се задържат върху тях, докато изминат 6 метра. На Веселин и Ели (на снимката) Кузмови ще им се наложи да теглят кола 12 метра, а на Чипеви се падна задачата да изпълнят танц с пера.

При успешно изпълнение на мисията всяко семейство ще спечели 30 % от месечния си бюджет. Ако четири от шестте фамилии успеят да се справят със задачата, всички Съквартиранти ще увеличат бюджета си с още 20 %.

Тази вечер ще се проведат третите номинации в Къщата на Big Brother Family. Специални гости в студиото ще бъдат изгонените Съквартиранти от миналата седмица Цветелин и Мария. Ако в края на номинациите има повече от две номинирани двойки, ще бъде отворена линия за позитивно гласуване. Чрез нея зрителите ще могат да спасят едно семейство още същата вечер от елиминациите в четвъртък.

Така битката ще остане между две фамилии. Мира Добрева, Кали и Иван Ласкин ще защитават номинираните за изгонване.