Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Сексът в къщата на ББ4 май вече не е мираж ?!

отпечатай новината

14.11.2008 17:45 | Видян 13198 пъти | Гласували 6

Сексът в къщата на ББ4 май вече не е мираж ?!

Тази вечер в епизода на Big Brother 4 ще станем свидетели на много горещи сцени. Снощи съквартирантите направиха поредните си номинации. След номинациите те посрещнаха и първия нов съквартирант- Венци. Няколко часа по-късно, рано сутринта в къщата влезе и вторият нов участник- изборът на зрителите Денислав.  След влизането на двамата нови съквартиранти настроението в къщата се подобри чувствително. 

От номинациите на съквартирантите снощи стана ясно, че хората в къщата не харесват Константин и се страхуват от Филип. Филип все пак получи подкрепа от някои съквартиранти, а други обявиха , че го номинират, защото го смятат за силен противник и конкурент. Константин беше номиниран от абсолютно всички съквартиранти с една или две точки. Конфликтен, влиза гол в банята,  дразнещи песни, арогантен, фалшив, груб, бяха само част от определенията, с  които съквартирантите описаха Косьо в изповедалнята.  Така за оставането в къщата в понеделник, двубоят ще е между Коцето и Филип.

Флиртът  между Таня и Жоро май достигна своята най-гореща точка. След кратко затишие през последната седмица ромката и плейбоят прекараха една страстна и незабравима нощ. Първо Жоро помоли Мартин да спи в друга стая, за да остави двамата влюбени насаме в малката спалня. След  като се „отърва” от Мартин, похотливият градинар се съблече и си легна до Таня. От дума на дума двамата стигнаха до целувките. С времето целувките ставаха все по-страстни, а  телата на двамата влюбени се преплитаха едно в друго.  Георги, който бе и по-настоятелният стана и взе презерватив, след това се върна в леглото при Таня и последваха нови страстни моменти между двамата.  „Ти си най-голямата мръсница”,  каза Жоро на Таня след като двамата свършиха с интимните си занимания. После младият мъж излезе в коридора да изпуши една цигара.

В същото време в женската спалня започваше друга гореща свалка. Влезлият като любимец на зрителите нов съквартирант Денис направи точно това, което обеща по-рано. Още с влизането си в къщата, към 5ч. тази сутрин, 23 годишният мъж от Шумен се съблече по бельо в хола, влезе в женската спалня и откри това което търсеше – леглото на Иванина. Без момент на колебание мачото се настани до красивата блондинка. Погали я по главата,което събуди момичето от Хасково. Тя доста се изненада от присъствието на новия съквартирант.  Изненадата й премина бързо и тя започна веднага с въпросите:  „Това шега ли е?”, „Утре тук ли си?” , интересуваше се силиконовата красавица.  Денислав се държа джентълменски и без да досажда на дамата й обясни, че ще спи при нея защото я харесва и желае. Това по никакъв начин не притесни Иванина, която заспа с усмивка на уста, приятно изненадана от мъжа, който тя най-много хареса на кастинга.

Изненада е леко казано това което изживя Даниела на сутринта. Доскорошната покровителка и кандидатка за Иванина бе направо шокирана от това което видя. Нейната Ив в едно легло с някакъв непознат мъж.  Дани дълго гледа като гърмян заек и не можеше да повярва, какво се случва. „Какъв е този бе, сега вече Big Brother ми падна в очите” , разкриваше разочарованието си Манол.  Иванина не бе особено трогната от шока на Даниела, като дори сподели, че вече и е писнало от това Манол да се прави на ревнивия й съпруг.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !