Трoйка в Big Brother

Студ, сняг, но горещо джакузи и бурни страсти - Денислав, Даниела и Иванина
25 ное 2008 13:54,
30
Трoйка в Big Brother
Снимка: bigbrother

Денислав и Даниела-Манол се наговарят да "правят кефа" на Иванина в джакузито.

Долнището на банския се развързва. Блондинката иска да излезе, но двамата не я пускат.

И докато тримата бяха в горещото джакузи на двора, софиянката с освободено сексуално поведение Даниела предложи на Денис: "Хайде ти започваш да целуваш Ив отгоре, аз... и се срещаме по средата".

Страстите в къщата взимат своя връх. Докъде ли ще стигнат фантазиите на съквартирантите? Ще станем ли свидетели на нова тройна или четворна любов в къщата? Влюбена ли е Иванина в Денислав, или липсата на секс подлудява силиконовата блондинка? Нещата започват да се изясняват още тази вечер.

Иначе снощи, след оспорвана битка с Иванина и Мартин, Филип напусна къщата.

Самоукият актьор, който подлуди съквартирантите с ролята си на Тошко, си тръгна, за да сбъдне мечтата на живота си - заедно със съпругата му да си имат дете.

Сега Мартин и Наталия ще се борят за оцеляване в дните до четвъртък, когато един от двамата ще бъде изгонен завинаги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
kiro преди 15 години
биха се изтъпанчили пред цяла България!
28
0
 
2
 
! Отговори
vaipar преди 15 години
bocluci
27
0
 
2
 
! Отговори
nie преди 15 години
По-*** бигбрадър не съм гледала.Тия продуценти направо се уляха.Ако мислят че с тия простотии които пущат ще превлекат публика................лъжат се.Напротив загубихте публиката си.
26
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Камен е пример за подражание на младите момчета. Жалко, че го изгониха.
25
0
 
2
 
! Отговори
mi6ok преди 15 години
И какво като не са родени в гето да не би да миришат по-малко или венците не са им сини или какво .А между *** и *** не виждам разлика да ти кажа .За останалите жени в къщата и те са некви *** ку~ви ама поне са БЪЛГАРКИ.
24
0
 
2
 
! Отговори
агне-багне преди 15 години
м.а.м.а.т.и.д. е. б. а.***.неграмотна
23
0
 
2
 
! Отговори
агне-багне преди 15 години
***, научи се да пишеш правилно първо, мама.ти. .***.неграмотна!
22
0
 
2
 
! Отговори
pl преди 15 години
Ха ха няма да тръгвам да ва уча на нещо дет несте рабрали досега , като сами неможете да разберете разликата.
21
0
 
2
 
! Отговори
Антонина преди 15 години
Сега всички очакваме от теб да ни кажеш каква е разликата м/у "***" и "***":) А може и да ни разясниш какво е "ром" и каква е разликата м/у "ром" и обикновен сополив *** :) Виждам,че съвсем отблизо си запознат с въпросната етническа група и понеже не претендирам да ги познавам толкова добре,като теб,ще се радвам да дадеш високо-интелектуалното си и супер-компетентно мнение по въпроса :)
20
0
 
2
 
! Отговори
pl преди 15 години
Тц тц личиси колко много злоба има у тебе към *** какво толкова те дразнят я кажи.Или птосто си си такава расистка по рождение , туи че е някои красива *** даи сега да не и обръщаме внимание.Аи защо си мислиш че всички *** се раждат в гето , тебе само гетото ти е в главата ми се струва .Има *** дет цял живот са живеели по централните квартали на големите градове , които *** почти неможеш да кажеш че са такива.И още нещо *** и *** са две различни неща .
19
0
 
2
 
! Отговори
Антонина преди 15 години
Не мога да разбера защо,когато някой има дадено мнение различно от твоето,той е комплексар,засегнат или едва ли не завижда?Ти добре ли си? На какво да завиждам на ***-на красотата им,на ума и интелекта им,на корените им,на генетично-увреденото им семе или на кое? Ето-Таня е жив пример,че не е от гето и какво от това? Тя може да е излязла от гетото,но то никога няма да излезе от нея.А ти щом харесваш *** за секс,какъв ти е проблема-прави си секс с тях ,но не го огласяй много-много,защото не е кой знае каква гордост.Номер 16 е абсолютно права-ако българка беше правила секс с ***,по-голям *** от нея нямаше да има.Ама сега дай да защитаваме циганориите.Каквото и да говориш,каквото и да правиш,Таня не може да се намаже на малкия пръст на Иванина.Не казвам,че Ива е нещо кой знае какво,но поне не е толкова злобна и прикрита ,като черната муртапкиня,на която единствената й цел е да хване Георги ,за да може да избяга колкото се може по-далче от отвратителния си корен.
18
0
 
2
 
! Отговори
pl преди 15 години
Хаха засегнали се 15 , че една *** би си заслужавала повече от тебе и от онас русата глезла .А между *** и *** има голяма разлика , има момичета *** които изобщо неим личи че са такива и дори неживеят в гета , както някои си мислят че щом е *** трябва да е в гето.А щом става дума за секс , националноста и расата за един нормален човек щом му харесва момичето нетрябва да имат значение.А за това че има момичета българки които го правят с баш *** , че ги има имаги ама *** има и пари , а повечето момичета баш туи гледат, нямашли пари за ко да си ляга с тебе .
17
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Номер 13,много си глупав,извинявай.Моментите на изгонените,за които говориш са подготвени за всеки от участниците,хората са умни и се подготвят,няма в последният момент да се оправят.Ако имаше сценарий нямаше да излизат интересните личности,от тях екипа на ББ печели.
16
0
 
2
 
! Отговори
Rumi преди 15 години
пич, предлагам ти да заживееш в някое гето - хубави *** колкото искаш. Ще си ги чукаш на воля. Ако някоя българка беше правила секс с *** пред цяла БГ щяхте да я изкарате най-големия *** на земята.....такива изказвания направо ме вбесяват, нима не си струва да живееш заради хубавите бели момичета ??????????????????????????
15
0
 
2
 
! Отговори
Антонина преди 15 години
Ами щом сексът с *** е върхът на сладоледа,тогава спрете да плюете по *** и по това,че имали на 15-годишна възраст по 3 деца,а си вземете по една черна миризливка със сини венци и си правете креватните изпълнения.А може и татко на ромско бебе да станеш-тъкмо и ти ще си допринесъл с нещо за демографския ни прираст.По-голяма простотия не бях чувала скоро.Като ги гледам *** с неизмите им коси,неизмитите им зъби и миризливите им п*тки,направо ще са супер-креватни майсторици,да бе да !
14
0
 
2
 
! Отговори
sham fastak преди 15 години
Vchera Filip pokaza na vsichki kolko e tapa,licemerna i dolna Vinetka...Bravo Fil!!!Ne i se dade na taia kifla:)))))))))))))
13
0
 
2
 
! Отговори
pl преди 15 години
Баш *** е по готина от тая русата глезла.Както се казва ако неси правил в живота си поне един път секс с хубава *** , значи нищо неси правил.Не че го гледам редовно баи брадар щото всичко е нагласено , а просто кат сменям каналите се задържам някои път там .А и туи с гласуването за изгонване от къщата винаги е нагласено предварително , знаесе кои ще бъде изгонен , как мислите винаги са готови с излъчването на материала на наи-хубавите моменти в къщата на изгонения.Туй може да стане само предварително като се знае кои ще бъде изгонен.Всичко е един сценарий.Според мен тея пари ще ги вземе оная бабата Самие ли е ква е ,щото тя винаги се измъква между шамарите вчера за първи път я предложиха за изгонване.А на предаването малко му остана .
12
0
 
2
 
! Отговори
EI,ANTONINOO преди 15 години
TO I ,TVOITO POVEDENIE,HA,HA,DOSTOINO E KATO NA TAZI MRASNIZA PROSTA
11
0
 
2
 
! Отговори
stefan преди 15 години
въх чи мъли са коша праим като са съ награбили
10
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
prostotiata prodaljawa