В новия сезон на Big Brother продуцентите планират да разиграят сагата „Елена и Миро”, но в доста по-мащабни размери, съобщава в. „Шоу”.

Сценаристите вече са разработили капаните, в които да се хванат семейните двойки, за да станат бивши такива. Големите надежди на екипа са да бъде разбито едно от трите ВИП семейства, които ще влезнат в къщата. Научили за пъкления план, Дони и Нети, които бяха спрягани за едни от участниците в риалитито, решили да се откажат.

„Каквото е писано да стане, ще стане и без да се включат в Биг Брадър. И на улицата можеш да срещнеш друга и да я свалиш, нали? Но истината е, че търсим семейства с тайни, с проблеми, които са успели да преодолеят. Вероятно има и много хора, които одобряват и някакво леко насилие” – твърди продуцентът на шоуто Нико Тупарев.

Според слухове, които витаят в медийното пространство, в момента текат преговори с една от най-известните гей двойки в България. Те, както и останалите участници в шоуто, ще получат парични възнаграждения за тримесечния си престой в къщата. Допълнителен бонус пък ще бъде даден на всеки, който се навие да прави секс в Big Brother 5.