При Биг Брадър по калцуни

Къщата в Нови хан бе отворена за журналисти
21 мар 2010 17:22,
110

Претакано зеле, царска туршия и домашна ракия за ресорните журналисти. Снимка: Васил Богданов

Биг Брадър покани представители на медиите на късна неделна закуска – пресконференция в своята къща в Нови Хан. За да не изцапат, всички журналисти разгледаха дома обути в калцуни.

В двора на къщата има ресторант, магазин и фризьорски салон. В тях участниците ще могат да харчат парите, които Биг Брадър ще им раздаде, а сумите ще бъдат равни на месечните им доходи в реалния живот.

В двора на къщата има и „говорещо дърво”, в което има тайник.

След разходката в луксозно обзаведената къща можем да признаем, че тя наистина е „наелектризираща”. При ходенето вътре с найлонови калцуни се получава страхотно статично електричество.

„В търсене на семейните ценности” – това е концепцията на Big Brother Family, която е уникална за световната история на формата.

Според статистиката 80% от българските семейства признават, че не са щастливи. В 40 на сто от българските семейства има случаи на домашно насилие, броят на разводите у нас е скочил двойно през 2008 година, а 38% одобряват възпитанието с шамари. България е на първо място в Европа по изоставени деца до 3-годишна възраст

Номиниране за изгонване ще бъдат цели семейства, но гласуването ще бъде отделно за всеки от съпрузите, за да се разбере кого точно не харесват зрителите.

Децата в къщата няма да участват в мисиите.

Броят на участниците ще бъде определен в последния момент. От четвъртък вечер всички кандидати са изолирани от външния свят в хотел и са под наблюдение. Кои ще влязат в къщата, ще решат продуцентите часове преди началото на първия live в понеделник, 22-ри март от 20 часа.

Организаторите намекнаха, че в къщата ще попаднат бивши съпрузи. А ето и още подробности за участниците.

Патриархалното семейство

Той е на 38, а тя на 34. Имат дъщеря и изкарват по 4000 лева на месец. Живеят в „градче със себе си заето, на 20 километра от Бургас”. Тя има предишен брак. Не излизат заедно. Той често е навън, а тя прекарва повече време в къщи. Затова пък и двамата употребяват алкохол. Той тропа с юмрук по масата, а тя изпълнява домакинските задължения с мрачни мисли в главата. И двамата смятат, че сексът е много важен за тяхната връзка. Той е важен и за други връзки и социални контакти, в които тя го подозира. Приема изневярата равнодушно, защото „той все пак е мъж”. Той далеч не е толкова толерантен. Често се карат за детето. Той е прекалено строг родител. Заради „освободеността й”, но по вероятно заради първия й брак, родителите му не я харесват.

Семейство Адамс

Тя е по-голяма от съпруга си с две години. Двамата общо са на 66 години. Имат едно общо дете и едно от предишния приятел на жената. Живеят в собствено жилище в града на тепетата. Той я смята за прибързана и прекалено емоционална, а тя него – за флегма и нерешителен. За него казват, че е нацист, а за нея – че е луда. Смятат себе си за крайни противоположности, но се обичат безумно и са идеални един за друг. Имат бурна и страстна връзка. Веднъж в живота си са се разделяли. Тя се върнала на третия ден, защото не издържала без него. Красиви са и често са обект на желание от страна на противоположния пол. И двамата обичат флирта. Но тя предупреждава, че ще избухне, ако той флиртува с друга в къщата. Той е будист, интересува се от философия, а тя е доста нервна и се страхува от смъртта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

12Следваща »


110
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
1
 
! Отговори
група във Фейса преди 14 години
facebook/group.php?gid=112025715487724 Групата против Биг Глупостта!
96
1
 
0
 
! Отговори
И-НОВ преди 14 години
СГАНТА В КЪЩАТА И БЕЗ ТОВА НЕ ПОЛЗВАТ КНИГИ НО ПОНЕ ЗА КОНДИЦИЯ ПО ЕДИН УДЪР С ЖЪЛТА КНИЖКА С ТВЪРДИ КОРИЦИ ПО КУФАЛНИЦИТЕ НЯМА ДА Е ИЗЛИШЕН
95
1
 
1
 
! Отговори
И-НОВА преди 14 години
ЗА ТАЯ *** НАЙ-ГОЛЯМАТА НАГРАДА ЩЕ Е ПОЧИВКА В КАРЛУКОВО И БОНУС ЖЪЛТА КНИЖКА С ТВЪРДИ КОРИЦИ
94
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
ТИЯ КАК МОЖАХА ДА СМЕНЯТ ГЛАСЪТ НА БИГ БРАДЪР....ТОЯ ГОВОРИ КАТО УЧЕНИЧКА.....
93
1
 
1
 
! Отговори
К преди 14 години
ДО ГРОТЕСКА--МОЛЯ ТЕ НАПИШИ ПАК НЕЩО ОТ ТОЗИ СОРТ--ИСТИНСКИ СЕ РАЗСМЯХЩ/АМИ БЕШЕ ДО СЕГА МНОГО ТЬЖНО/
92
1
 
1
 
! Отговори
K преди 14 години
ДО ГРОТЕСКА---ОЛЕ ТИ НАПРАВО МЕ РАЗСМЯ ИСТИНСКИ МНОГО ЯКО СИ ГО НАПИСАЛА-РАЗВЕСЕЛИ МЕ МНОГО КАТО ГО ПРО4ЕТОХ
91
1
 
1
 
! Отговори
гротеска преди 14 години
Следващия БИГ БРАДЪР ще се нарича БИГ БРАДЪР ТЕРОР - вътре ще влязат убийци, изнасилвачи, садисти, психопати, педофили, скинари, наркомани, и разбира се достатъчно на брой жертви, за да стане истинско шоу и после Патрашкова да ги ***/лизира, а Ники Тъпчев да ни казва "Ще видите следващото убийство след рекламите"
90
1
 
1
 
! Отговори
биг законовъпрос преди 14 години
ДЕЦАТА НЕ СА ЛИ И ТЕ БГ.ГРАЖДАНИ, ЗАЩИТЕНИ ОТ БИГ БГ.ЗАКОНА ?"Чл. 32.(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи."
89
1
 
1
 
! Отговори
Горките те преди 14 години
Сякаш Мартин Карбовски ги е избирал-все от най-големите простаци са.Няма четящи и умни,знаещи езици или скромни.Това не е нашето общество,това е неговият зоопарк.Нека публично му обявим бойкот на това неприлично предаване и никой не го гледа.Там свестни хора никога няма да влязат,няма и да го гледат.
88
2
 
1
 
! Отговори
Dasa преди 14 години
"а той е по-умният в къщата, защото е завършил средно"....Ето това изричение ме отказ от всичко ..... аиде със здраве ....И за "БОГА БРАТЯ НЕ КОПУВАЙТЕ" .... опс И ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ГЛАСУВАИТЕ *** малоумноици
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ясно личи що за хора са подбирали участниците, "великите" проблеми, които ще разнищват наблюдаващите и най-вече ще ни налагат пак извратения си вкус за добро, зло, красиво, нормално, недопустимо. Излиза, че секса е крайъгълния камък за българина според режисьорите и психоложката. *** Между другото някои от участниците просто рецитираха репликите си. А 17 годишната изглежда на много повече
86
0
 
2
 
! Отговори
грозно преди 14 години
Семейни ценности?! Това предаване особено в този му вариант е недопустимо! Предишните не ги гледах, от това видях презентацията. Инженера и жена му нямат място там. Такава простотия само една телевизия може да предложи.
85
0
 
8
 
! Отговори
uvas преди 14 години
Тая простотия започна, Нова ТВ заминава на края на каналите. Ужас!
84
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
пак ще гледаме слабо образовани селяни, готови на всичко за малко слава и пари
83
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
поредната простотия, но с деца
82
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Това са опасни експерименти. Интересно, тези които си ги изброил с какви очи ще гледат хората по улицата. Но трагедията е друга - не малка част от зрителите се възхищават от тази простотия. Простотия е много мека дума. Все пак, има някаква надежда. Сутрин в автобуса виждам млади хора да четат стойностни книги....Но все по-малко и по-малко.
81
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За съжаление, твоите възгледи не се покриват с тези на магаредич, нико, слави, опосумите, кънчев и другите. Те си правят социален експеримент - експеримент, колко народ могат да опростачат, колко деца могат да научат на мръсен език и откровени ругатни. С опростачването на народа, съответно идва нуждата от още по-извратени предавания за привличане на вниманието му. Насреща са нико, маги, слави и съществото иванандрей, които да задоволят нуждата от простотия и скандал. И така двадесетина човека си пълнят здраво банковите сметки...за сметка на народа. Детски учителки се оплакваха как деца от детската градина се псували. И как няма, като по телевизията са главно псувни и мръсотия.
80
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
При Биг Брадър може и без *** да ходят!Само да са интересни.Обаче на хората вече нищо не им е интересно!
79
0
 
9
 
! Отговори
воайор преди 14 години
Браво, ще гледаме отново ПОРНОНОВАТЕЛЕВИЗИЯ!
78
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
По-голяма простотия от Биг Брадър, едва ли има!Нова телевизия е най-жалката телевизия!И къде е СЕМ?