Най-агресивният Съквартирант – Стоян Шопов, разкървави устата на Цветелин Цветанов. След солидно количество алкохол русенският DJ не можа да понесе присъствието на ботевградчанина и започна да се заяжда с него в ресторанта.

Цветелин не му остана длъжен с обидите, което само повече го настърви. Във внезапен изблик на смелост Цецо се оплези на Стоян. Той пък възприе тази провокация много лично и скочи срещу Цветанов, но вместо да му се нахвърли с юмруци, пияният младеж го целуна грубо по устата. И то не веднъж, а три пъти.

Накрая останалите Съквартиранти успяха да разтърват разгневените мъже, след което си пролича, че от долната устна на Цветелин тече кръв. Павлин Чипев изведе Стоян от заведението и започна да го успякоява на двора. Вътре пък Веселин Кузмов се пошегува, че досега не е виждал по-страстна целувка между мъже.

Big Brother реши да не гони Стоян заради нападението му над Цветелин. Водещият на живото предаване Ники Кънчев обясни, че зрителите ще имат възможността сами да решат дали той да напусне Къщата като гласуват срещу него. Семейство Шопови тази седмица отиде на елиминации заедно с Каменарови и Цветанови. В четвъртък ще разберем коя от трите фамилии ще продължи участието си в риалитито.

източник: bliasak.bg