Велинградският „чехльо“ Давид прибягна го лъжа, за да прави секс с половинката си Елеонора.
Давид излъга Елеонора, за да прави секс с нея
Давид излъга Елеонора, за да прави секс с нея

Велинградският „чехльо“ Давид прибягна го лъжа, за да прави секс с половинката си Елеонора. От две вечери в Къщата се шушука за фалшивата тайна мисия, която Давид сам си съчини. Той каза на любимата си, че Big Brother ще вдигне двойно бюджета на Съквартирантите, ще опрости наказанията им и ще върне меките мебели, ако сексът престане да бъде мираж в ложето им до четвъртък.

Павлин Чипев даде всичко от себе си и изигра страхотен театър, за да убеди невярващата Нора, че е повече от важно тайната мисия да бъде изпълнена. „Е какво ти е сложното в тази мисия? Направи го заради останалите, не от съжаление към Давид“, говореше й той.

Пред перспективата за двоен бюджет, Елеонора се показа по-нежна от всякога към Давид.  Актьорският етюд на велинградчанина се увенча с успех и двамата се отдадоха на страстен секс под завивките.

След като задоволи нуждата си от интимни ласки, съвестта на Давид се пробуди и той разкри на Елеонора, че тайната мисия е лъжа и че сам си е измислил всичко. След това признание над главата на „чехльото“ се изсипа целият гняв на половинката му, след което тя избухна в сълзи.