Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Качанови изхвърчаха две седмици преди финала

отпечатай новината

25.05.2010 09:00 | Видян 7325 пъти

Качанови изхвърчаха две седмици преди финала

"В живота не всичко е пари" - с този съвет от водещия Ники Кънчев и с 58,3% от зрителските гласове Елеонора и Давид напуснаха шоуто на Big Brother family.
Двете семейства, сочени за любимци на зрителите и потенциални победители, се изправиха в сблъсък за оставане в Къщата със стегнати багажи. В последните минути на ключовите елиминации обаче Давид призна: "Ние поомръзнахме на хората, а те са ВИП семейство".

В защита на Давид и Елеонора хвърлиха усилия социолингвистката Стела Богомилова и журналистът Калин Георгиев. За Цанка и Антоний успешно се пребориха певицата Кали и журналистката Кристина Патрашкова.

Велинградската двойка бе обвинена в лъжа с цел облагодетевстване и в мързел - "те са паразитите на Къщата".

Генчеви спечелиха номинацията си със системните си изневери и с нелицеприятната позиция на Цанка - "жена под ботуша на Антоний".

Всичко за тях се преобърна с появата на дългогодишната любовница на Антоний - Калина, която дръпна прочувствена защитна реч за мъжкаря, хвалещ се "с шест жени по едно и също време".

"Той никога не ме предаде", обяви Калина. Силните мъже са като него - почти никога не остават само с една жена. Но ако го оставите, готова съм да вляза в Къщата и да поискам прошка от Цанка, редеше любовницата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !