Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Елеонора: Изгониха ни заради любовницата на Тони

отпечатай новината

26.05.2010 13:57 | Видян 18720 пъти | Гласували 4

Елеонора: Изгониха ни заради любовницата на Тони

Давид: Имаше конспирация

Най-атрактивното семейство напусна Биг Брадър. Зрителите решиха да си тръгне Цирк Качанови, както иронично ги наричат съквартирантите им. В ексклузивно интервю за следващия брой на списание СЛАВА на 3 юни, двете риалити звезди коментират най-пикантните слухове за себе си като: спала ли е Елеонора с шефа си, би ли участвала в тройка, пада ли си по жени, ще се съберат ли с Давид... Цялата изповед на Качанови и отговорите на всички тези въпроси, прочетете в следващия брой на СЛАВА. На следващите редове научете дали според тях има нагласен победител в Биг Брадър.

Бяхте убедени, че ще останете до финала. Съжалявате ли, че напуснахте Биг Брадър?

Давид: Да, аз лично съжалявам, защото както казахте, бях сигурен, че ще бъдем сред финалистите. Малко кофти се получи, че трябваше да излезем две седмици преди края. Не съм смятал, че ще спечелим, но ми се искаше да останем. Явно не се получи.

Преди хората ви харесваха и неведнъж ви спасяваха. Какво се промени, защо зрителите гласуваха срещу вас?

Д.: Предполагам, че очакваха отношенията ни с Елеонора да се стоплят, да се променят към добро. А това не се случи.
Елеонора: Оказа влияние и това, че противниците ни Генчеви влязоха един месец след нас и бяха подготвени. Освен това любовницата на Тони се появи. Просто те станаха малко по-интересни.
Д.: Пък и да не забравяме, че те са от ВИП-обществото. Няма да спра да го повтарям. Все още мисля, че имаше някаква конспирация, но както и да е.
Е:: Не, конспирация нямаше, но стана по-интересно около тях.

Смятате ли, че Биг Брадър е нагласен и някое от новите семейства ще спечели?

Д.: Не, не е нагласен.
Е.: Всичко е по начина, по който трябва да бъде.

Играхте ли роля в Къщата? Наистина ли отношенията ви са толкова лоши или се преструвахте? Самите вие намекнахте това, когато се върнахте от семейната терапия в Боровец.

Е. и Д.: Казахме го в кръга на шегата.
Е.: Не сме се престрували за по-сериозните неща, за личните ни отношения. Не бихме могли. Както се видя, и навън сме такива.
Д.: Като цяло, аз лично работех за продуцентите и за всички вас, които пишете за нас... Да става шоу! Сега вече като ни няма, смятам, че вече може да спрете да печатате списания и вестници.

Казвате, че за личните отношения не сте се престрували. Тогава защо докато бяхте в Боровец и не знаехте, че ви подслушват, правехте секс? А в Къщата Елеонора все се дърпаше.

Е. и Д.: Знаехме, че ни подслушват.

Как така сте знаели? Бяхте доста изненадани, когато Ники Кънчев ви пусна записа от секса и прословутите стонове на Давид накрая: Помощ, помощ!.

Д.: Аз лично знаех, че ни подслушват, а за Елеонора не знам.

Пак се връщаме на въпроса: Защо тогава правехте секс там, а в Къщата – не?

Д.: Вие сигурни ли сте, че сме правили секс? От един запис на звук може ли да се прецени? Има една поговорка: Око да види, ръка да пипне. Нали така?

Какво бихте направили с 200000 лева?

Д.: Половината бих дарил веднага на един дом за сираци във Велинград. Парите нямаха толкова голямо значение. Щяхме да отделим от тях, за да си покрием основните разходи. За нас беше по-важен апартаментът, за да може с Елеонора да се отделим и да живеем като семейство. Това беше целта ми.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !