Реклама / Ads
21| 13491 |10.06.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Семейство Адамс победи треньора на Трактора в "Биг брадър фемили"

.
Веско и Ели Кузмови Източник: www.bigbrother.bg
Гробарят Веско Кузмов, съпругата му Ели, двете им деца и кучетата, които вкараха в къщата на "Биг брадър фемили", успяха да спечелят зрителите на шоуто, които за пръв път гласуваха толкова изразително за шампионите през всичките му сезони. Връзките на каратиста Цончо с Бойко Борисов и Алексей Петров не помогнаха в семейната надпревара.
 

Веско и Ели Кузмови спечелиха апартамент в столичния квартал “Витоша”, “Пежо”- ван и чек за 200 хиляди лева. 40 хиляди от сумата обаче семейството ще дари на един от зрителите, гласували за тях. “Не можем да повярваме”, беше единственото, което двойката повтаряше докато публиката ги аплодираше бурно.

Днес финалът на "Биг брадър" започна в 18:00 часа и продължи цели 5 часа, в които четирите останали до края семейства имаха възможност да покажат артистични заложби и да разменят брачни обети един към другиго пред цяла България. Първи от къщата зрителите отстраниха адвоката и стюардесата от семейство Стефанови. Пред тях на трето място се класираха хазартният Павлин и съпругата му Сашка Чипева. На финала излязоха треньорът по бойни изкуства, обучавал Алексей Петров-Трактора и Бойко Борисов преди 10-ти ноември - Цончо Колев, заедно със съпругата си София.

Те обаче успяха да спечелят едва 32% от вота на зрителите, въпреки че техен защитник в студиото на Нова ТВ беше устатият Андрей Слабаков. Веско и Ели Кузмови бяха представлявани от Ваня Щерева. И двете семейства не спестиха комплименти едни към други. Част от съквартирантите, които имаха право на реплики от публиката, намесиха въпроса на кого парите ще са по-нужни, което беше моментално потушено от водещия Ники Кънчев и от Андрей Слабаков.

Кузмови показаха как изглежда едно българско, средностатистическо семейство с всичките му плюсове и минуси, бяха категорични повечето от роднините им и приятелите им, които застанаха пред камерата на телевизията. “Ние сме много различни като характери, затова и често стигаме до сблъсъци, но семейство, което твърди, че няма такива, просто лъже”, каза преди финала на шоуто Ели, която беше капитан на отбора.

Цончо и съпругата му на свой ред се опитаха да впечатлят аудиторията с идеята за американската мечта и успелия емигрант, който след години се е върнал в родината си. Семейство Колеви обаче беше моментално контрирано от деспота Трифонов, който напомни на по-възрастните участници в играта, че докато те са били в САЩ, през мрачните години на прехода у нас е имало честни хора, които са се борили със зъби и нокти, за да оцелеят. Спорът приключи с няколко остри изречения от страна на Слбаков и Щерева.

След финала победителите Ели и Веско бяха категорични, че няма да живеят в София, защото в столицата условията не им харесват и ще останат в Пловдив. “Обичайте се, защото любовта ви извисява”, провикна се гологлавият брадър Веско, който заложи на темата за любовта и Бога и при даването на втори брачен обет - задача, която Големият брат беше поставил на участниците.

Ваня Щерева не пропусна да пореже треньора на Бойко Борисов, намеквайки му, че е влязъл в къщата благодарение на познанството си с премиера. Тя дори заяви, че Цончо е парадирал с приятелството си с министър-председателя, за да се добере до финала. Самият Цончо Колев се издъни, споделяйки в национален ефир, че е поканен от продуцентите заради връзките си с премиера и Алексей Петров. "Аз лично не съм се натискал да участвам в шоуто, бях поканен", бяха думите на треньора.

Победителите пък признаха, че ще инвестират част от сумата в основаването на траурна агенция, където и деосега работи Веско. Ели все още е объркана какво ще прави със своя дял от щедрата награда.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10374 |22.03.2010 Семейство Адамс от Пловдив влизат в "Биг Брадър" . 0| 5548 |04.10.2009 17 г. брак празнува семейство Обама . 0| 6516 |03.09.2009 Шотландско семейство на съд заради BG апаши

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads